';
Preloader logo
el fabricante de espheras compleix 10 anys!

Estem molt contentes perquè El fabricante de espheras està d’aniversari i compleix 10 anys!

A finals de 2009, unes companyes de l’escola d’Arquitectura que havien acabat els nostres estudis recentment, dins del context de la crisi econòmica que acabava d’esclatar, decidirem presentar-nos a un concurs organitzat per el col·legi d’arquitectes. El concurs era la rehabilitació de l’edifici de l’Ajuntament d’Ares del Maestrat, una antiga llotja medieval envoltada d’un territori en molta identitat.

La nostra proposta per a aquest edifici, recuperava els seus trets més característics i el preparava per a tornar a ser el cor cultural y social d’aquell poblet..

D’entre les 82 propostes presentades rebérem un tercer premi que  per a  nosaltres representà l’espurna que va encendre la passió i la convicció per la nostra manera d’entendre i treballar per la recuperació del patrimoni a partir de la seua identitat. Aquella nit acabàrem sopant a l’únic bar del poble, i encara avui recordem amb gran estima aquells moments que compartirem entre nosaltres.

Des d’aleshores hem treballat i aprés molt, tant personal com professionalment, tant individual com col·lectivament. Gràcies a ser un col·lectiu obert i permeable, i a partir de compartir uns valors, la gent que ha decidit formar part de l’equip ens ha enriquit i ens ha fet créixer fins el que ara som. Avui en dia no som les mateixes persones, però en agrada molt pensar ara som persones més avies. 😊

Ens enorgullim molt que després de tant de temps el fabricante de espheras continue representant el personatge que creàrem al nostre imaginari com a representació dels valors de la proximitat i el treball manual així com les sensacions que ens transmeten els records que em compartit i ens queden per compartir.

el fabricante de espheras